top of page
Anchor 1

Välkommen till Photo by Langqrie 

Det finns stunder, tillfällen, upplevelser, platser, resor, personer och förälskelser som betyder något alldeles extra. Stunder att fånga och föreviga, platser att drömma sig tillbaka till och personer som förgyller vardagen. Vissa är storslagna "once in a lifetime"-upplevelser och andra är vackra i sin enkelhet.

Vi tar oss helhjärtat an ditt uppdrag med stor ödmjukhet och mycket entusiasm. Det vi saknar i erfarenhet tar vi igen med engagemang och positiv energi. Utmana oss gärna så lovar vi se till att du blir nöjd.

Förutom att fota, fullkomligt älskar vi att resa! Vi har några stora resor inplanerade och hoppas och tror att fler tillkommer framöver.

 

Just nu planerar vi inför vår långresa till Afrika sensommaren 2017. Resan börjar på drömön North Island på Seychellerna och fortsätter vidare till Sydafrika och de djurrika reservaten Mkhuze Game Reserve och Zululand Rhino Reserve i KwaZulu-Natal. Vi älskar djuren, havet, savannen och Afrika. Under tre månader hoppas vi komma riktigt nära naturen och få större förståelse för de problem som djuren, samhället och parkvakterna står inför i Afrika idag.

Året därpå, 2018, har vi ett helt annat äventyr framför oss. Denna gång tillsammans med två av våra allra käraste vänner. Utan att avslöja för mycket så kommer det att bli ett år av hårt slit, drömmar, skratt och solnedgångar.

Följ oss gärna!

2017

At this moment

September

Oktober

North Island, Seychellerna

KwaZulu-Natal, Sydafrika

Botswana & Zanzibar

Instagram

Stories

Anchor 2
bottom of page