top of page

Adriana & Thomas

Dömle Herrgård

Oj vad planerat Adriana och Thomas bröllop var! Minsta lilla detalj var uttänkt och genomarbetad. Kläderna, dukningen, de små presenterna, pyntet och utsmyckningarna, talen, tårtan, brudvalsen, ja det tog aldrig slut. Man kan tro att till och med vädret var planerat sedan minst ett år tillbaka. En underbar högsommardag i slutet av juli som övergick i en ljum sommarkväll med helt magiskt ljus, som gjord för golden hour-porträtt! Så blev det ju väldigt bra också!

Känslor gör sig däremot bäst precis sådär spontat och oplanerat som Thomas tårar vid altaret, Adrianas fnitter under brudgummens tal, eller den kärlek de visade varandra när de fick en stund för sig själva efter middagen. Det var många som fällde både en och två tårar under dagen, inklusive fotograferna.

I början av maj fick vi nyheten att en liten jenta väntas i september. Vi önskar såklart stort grattis och lycka till!

bottom of page