top of page

Vintagedröm vid Lilla Götafors

Det är lördag förmiddag och det mjuka molntäcket på himlen vill inte riktigt släppa igenom solens strålar. Vi befinner oss bland råa tegelväggar och livligt forsande vatten i Kvarnbyn, Mölndal. En plats med anor som sträcker sig långt tillbaka i tiden.

Några minuter efter klockan 11 möter vi upp en förväntansfull brudgum och hans bestman uppe vid Lilla Götafors. Längre ner på gatan sätts slöjan på plats. Bruden förbereder sig för att träffa sin blivande man. Anna och Micke har varit ett par i många år och upplevs som väldigt trygga tillsammans. Men en dag som denna känner man spänningen i luften, det kommer att bli ett känslosamt möte.

Några veckor tidigare träffade vi Anna och Micke för första gången och fick möjlighet att lära känna ett ödmjukt, lättsamt och öppenhjärtigt par. Vi fick en försmak av deras kärlek och den värme som finns mellan dem. Redan då började vår bild av kärleksparet Anna och Micke ta form. Nu, efter att ha fått uppleva deras bröllopsdag på nära håll har vi bilden helt klar för oss.

Här är ett axplock från Anna och Micke dag.

bottom of page